Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Uras: Baykal’ı kendi haline bırakmalı  (Okunma Sayısı 158 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
z£LaL

¯`'•.«cHaRm£D».•'´¯

Super Moderatör

*

Üye No : 104

Konu  : 1152

Popülerlik: 69
¤ۣۜ..¤|K|ü|B|R|A|¤ۣۜ..¤ ღ мuтluluquη вaѕкєηтĩ ღ
Ruh Halim:
« : Ağustos 21, 2007, 22:13:50 »

ÖDP’li Ufuk Uras, cumhurbaşkanı seçiminde boş oy verdiğini söyledi, CHP’nin protestosunu ise “çocukça ve demokrasi kültürüne aykırı” olarak niteledi.

ANKARA - TBMM Genel Kurulu’na giren ÖDP İstanbul Milletvekili Ufuk Uras, kuliste gazetecilerle sohbet ederken, boş oy verdiğini söyledi. Genel Kurul’a girmeyi “demokrasi sınavı” olarak gördüğünü ifade eden Uras, girmemeyi ise “çocukça iş ve demokrasi kültürüne aykırı” diye niteledi.
CHP’nin, 22 Temmuzdaki seçimin sonuçlarından ders çıkarmadığını savunan Uras, “Deniz Baykal’ı kendi haline bırakmak lazım” dedi.

CHP’nin Genel Kurula girmeme yönündeki tavrını eleştiren Uras, “Küresel ısınmanın etkisi olabilir. Sıcaklar, insan davranışlarını etkiliyor” diye konuştu.

Milletvekillerine yönelik “Mal bildirimi açıklansın” değerlendirmelerine de değinen Uras, “Ben sürekli açıklıyorum. Boş kağıt olduğunu söylüyorum” dedi. Uras, buna bağlı olarak ekonomideki dalgalanmaların kendisini etkilemediğini ifade etti.

kaynak :ntv

Ya Rabb ! Şehadetimi köprü eyle Sevgililer Sevgilisine kavuşmam için...
Vuslatımı takdir et... Canımı kabul buyur aşk'ına...

Duam Sanadır Rabb'im !...
Selâmım En Sevgili'ye !...

Bakmayın çevremi kuşatanlara;
Hüznün, yalnızlığın yazarıyım ben !...
Z£LaL
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Uras: Baykal’ı kendi haline bırakmalı
« Posted on: Aralık 03, 2008, 20:57:43 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Uras: Baykal’ı kendi haline bırakmalı oyunları, Uras: Baykal’ı kendi haline bırakmalı programı, Uras: Baykal’ı kendi haline bırakmalı oyunu indir, Uras: Baykal’ı kendi haline bırakmalı program yükle, Uras: Baykal’ı kendi haline bırakmalı download, Uras: Baykal’ı kendi haline bırakmalı hikayeleri, Uras: Baykal’ı kendi haline bırakmalı resimleri, Uras: Baykal’ı kendi haline bırakmalı haber, Uras: Baykal’ı kendi haline bırakmalı yükle, Uras: Baykal’ı kendi haline bırakmalı videosu, Uras: Baykal’ı kendi haline bırakmalı msn eklentisi, şarkı sözleri
zymek55

SN Bağımlısı

*

Üye No : 625

Konu  : 12

Popülerlik: 16
eski bir acıydı senden kalan
Ruh Halim:
« Yanıtla #1 : Eylül 06, 2007, 12:35:07 »

Uras: Baykal’ı kendi haline bırakmalı  Çoook Mutlu

--ÖNEMLİ UYARI--

[Özel mesajlara cevap verip vermemek üyenin tercihidir dolayısı ile biri sizden forumdaki özel mesaj hakkının tükenmesi nedeniyle msn istediğinde bu özel mesaja cevap vermek  zorunda değilsiniz,

Forumda birileriyle iyi arkadaşlıklar kurmamız belli ki birilerine dokunmuş ama korkmayın üyemiz şu an evinde güvenle forumda geziniyor onu yiyecek halimiz de yok,

Son olarak kimsenin forum üyeleri üzerinde EGO tatmini yapmaya hakkı yok!!! Bu ezikliktir pek sayın vatandaşım.

Not: Bu yazı çok sevdiğim bir arkadaşımın başına gelen bir olaydan esinlenerek yazılmşt
SuperNetim.Com

Etiket:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: