Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Cimbom'da Baiano olmadı  (Okunma Sayısı 192 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
z£LaL

¯`'•.«cHaRm£D».•'´¯

Super Moderatör

*

Üye No : 104

Konu  : 1152

Popülerlik: 69
¤ۣۜ..¤|K|ü|B|R|A|¤ۣۜ..¤ ღ мuтluluquη вaѕкєηтĩ ღ
Ruh Halim:
« : Temmuz 02, 2007, 15:41:44 »

İspanya'da sezon sonunda 2. Lig'e düşen Celta Vigo'da, Brezilyalı oyuncu Fernando Baiano'nun, Galatasaray ve Olympiakos'tan gelen transfer tekliflerini reddettiği açıklandı.

Baiano'nun menajeri Eduardo Ipiens, ''Galatasaray ve Olympiakos'tan gelen iki önemli teklifi geri çevirdik. Arzumuz La Liga'da kalmak. Gelen diğer teklifleri de değerlendirip, en kısa zamanda kararımızı alacağız. Sadece ekonomik koşullar değil, kulübün karakteri de önemli'' dedi.

Bu sezon La Liga'da 15 golü bulunan Baiano'ya, İspanya'nın Mallorca ve Levante takımlarının da teklif götürdüğü belirtiliyor.

Ajansspor

Ya Rabb ! Şehadetimi köprü eyle Sevgililer Sevgilisine kavuşmam için...
Vuslatımı takdir et... Canımı kabul buyur aşk'ına...

Duam Sanadır Rabb'im !...
Selâmım En Sevgili'ye !...

Bakmayın çevremi kuşatanlara;
Hüznün, yalnızlığın yazarıyım ben !...
Z£LaL
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Cimbom'da Baiano olmadı
« Posted on: Aralık 02, 2008, 12:06:21 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Cimbom'da Baiano olmadı oyunları, Cimbom'da Baiano olmadı programı, Cimbom'da Baiano olmadı oyunu indir, Cimbom'da Baiano olmadı program yükle, Cimbom'da Baiano olmadı download, Cimbom'da Baiano olmadı hikayeleri, Cimbom'da Baiano olmadı resimleri, Cimbom'da Baiano olmadı haber, Cimbom'da Baiano olmadı yükle, Cimbom'da Baiano olmadı videosu, Cimbom'da Baiano olmadı msn eklentisi, şarkı sözleri
SuperNetim.Com

Etiket:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: