Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Aşk mı Akıl mı?  (Okunma Sayısı 286 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gelincik

~~PRENSES~~

SN Bekcisi

*

Üye No : 276

Konu  : 623

Popülerlik: 64
~@lew&KrY~
Ruh Halim:
« : Haziran 28, 2007, 21:36:18 »

Genelde aşkın olduğu yerde akıl,aklın olduğu yerde de aşk barınamıyor. Yine genelde aşk kişiden izinsiz kalbe yerleşiyor ama akıl, her eylemini belli kriterlerden izin alarak başlatıyor. Aşkta İrade neredeyse yok denecek durumdayken akılda ise duygu neredeyse yok düzeyindedir. Sizce genel anlamda aşk ile aklın bir buluşma zemini var mı? Eğer yoksa sizce aşık olan kişi bu tezatı yaşarken hangisini tercih etmelidir? Aşkın acısına katlanıp aklın toparlayıcılığını mı? yoksa aklın acımasızlığına katlanmayıp aşkın güzelliğini mi seçmelidir? Ya da ikisi arasında can çekimeyi mi? Sizce hangisi tercih edilmelidir?
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Aşk mı Akıl mı?
« Posted on: Kasım 19, 2008, 08:43:09 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Aşk mı Akıl mı? oyunları, Aşk mı Akıl mı? programı, Aşk mı Akıl mı? oyunu indir, Aşk mı Akıl mı? program yükle, Aşk mı Akıl mı? download, Aşk mı Akıl mı? hikayeleri, Aşk mı Akıl mı? resimleri, Aşk mı Akıl mı? haber, Aşk mı Akıl mı? yükle, Aşk mı Akıl mı? videosu, Aşk mı Akıl mı? msn eklentisi, şarkı sözleri
NEHİR_55

SN Bekcisi

*

Üye No : 233

Konu  : 25

Popülerlik: 121
duygularım ve hissetiğim aşk...
Ruh Halim:
« Yanıtla #1 : Haziran 28, 2007, 21:47:19 »

çook zor bir soru ya ben ikisini beraber düşünürüm her zaman bence ikisi birbirini tamamlıyo gibi şimdi akıl desem aşksız hayat olmaz aşk desem akıl da çook önemli o yüzden de diyorum benim için ikisi bir bütün yani güçlü olduktan sonra kalbin yorulduğunu hissetse de yola akılla devam ediyosun böle bi şey işte... Göz Kırptım

İnsan aşık olunca dünya iki kişilik olurmuş ve üçüncü bir kişiye asla yer yokmuş...(
big_bang

SN Yenisi

*

Üye No : 1018

Konu  : 2

Popülerlik: 0
yaşamak hiç de güzell değillll
Ruh Halim:
« Yanıtla #2 : Eylül 21, 2007, 23:47:22 »

bence akıllı aşk olsun.Akılla aşkın tam ortası.İşte o zman sevgiyi buluruz galiba....

şimdi sen gidiyorsun ya:
herkes sana benzeyecek.....
Pencere

SN Heveslisi

*

Üye No : 1276

Konu  : 0

Popülerlik: 1
Aşk Böcüğü
Ruh Halim:
« Yanıtla #3 : Ekim 13, 2007, 16:26:10 »

aşk bişey tanımadığı için aşk olan yerde akıl mantık gurur hiçbişey tanımıyo