|
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 21, 2007, 14:26:49 » |
|
sınwa girmemk gibi bi şansımz yokmuş musa ddi istemiosn sildrckmşn
|
|
|
|
|
|
*Avuçlarında hissetmek varken Birinin ellerini Sıkıca tutup sevmekten Güvenmekten korkar olmuşuz * Sonunda boğulmak olsa da Benim o sularda yüzmem gerek *Artık kısa cümleler kuruyorum, Sevdiklerim, sevmediklerim yanımda Kabullendim herşeyi olduğu gibi Yola çıktım, yarınlara... *Dikensiz gül olmaktansa kardelen olurum *Bu garip bir veda olacak Çünkü aslında hep içimdesin Ne kadar uzağa gitsem de Gittiğim her yerde benimlesin *Sevgilim ve dostum babam oğlum Arkadaşım aşkım herşeyimdin sen *Ay ışığına vuruldum ben başka dünyaya yansada *Çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar Onlar da senin gibi çok tatlıydılar Ama canımı yakardılar, acıtırdılar
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: son aldığın SMS oyunları, son aldığın SMS programı, son aldığın SMS oyunu indir, son aldığın SMS program yükle, son aldığın SMS download, son aldığın SMS hikayeleri, son aldığın SMS resimleri, son aldığın SMS haber, son aldığın SMS yükle,
son aldığın SMS videosu, son aldığın SMS msn eklentisi, şarkı sözleri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 22, 2007, 21:53:18 » |
|
canım ben evi ayarladım.ugrastıgn icin cok saol demiss
|
|
|
|
|
|
umutlar...bekleyişler... hala içimizdeler... kalsınlar...güzeller...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 22, 2007, 23:06:23 » |
|
=) bedava smsin yoksa atma kuşum msj 12 den sona at =D
|
|
|
|
|
|
*Avuçlarında hissetmek varken Birinin ellerini Sıkıca tutup sevmekten Güvenmekten korkar olmuşuz * Sonunda boğulmak olsa da Benim o sularda yüzmem gerek *Artık kısa cümleler kuruyorum, Sevdiklerim, sevmediklerim yanımda Kabullendim herşeyi olduğu gibi Yola çıktım, yarınlara... *Dikensiz gül olmaktansa kardelen olurum *Bu garip bir veda olacak Çünkü aslında hep içimdesin Ne kadar uzağa gitsem de Gittiğim her yerde benimlesin *Sevgilim ve dostum babam oğlum Arkadaşım aşkım herşeyimdin sen *Ay ışığına vuruldum ben başka dünyaya yansada *Çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar Onlar da senin gibi çok tatlıydılar Ama canımı yakardılar, acıtırdılar
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 23, 2007, 00:18:34 » |
|
::: haziran dönemine ait faturanız 195.100.000 TL (195.10 YTL),son ödeme tarihi 05.07.2007'dir.Odeme yaptıysanızbu uyarıyı dikkate almayınız.VODAFONE ::: ::: ZATEN GUZEL Bİ MSJ GELMEZKİ BANA  :::
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 23, 2007, 00:21:12 Gönderen: somtas_1907 »
|
|
susmak lazım !!!
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 30, 2007, 23:35:11 » |
|
bende dalga olsun diye soluyom.sende geziyosun bakıyorm simdidn tesekkurler opuyorm iyi gecelr bye demis bi arkads
|
|
|
|
|
|
umutlar...bekleyişler... hala içimizdeler... kalsınlar...güzeller...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 31, 2007, 00:40:30 » |
|
Son aldımı diilde attıgımı yazsam!
|
|
|
|
|
|
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN! ! ! ....
It uRuR..,keRvan yuRuR!.. sustum..sustum...sustum...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 31, 2007, 01:13:34 » |
|
|
|
|
|