|
|
 |
« Yanıtla #3460 : Nisan 12, 2008, 22:27:52 » |
|
aaaaaaaaaaa balıksıerde mı olamaz bende gelıyorum bagırmaya aaaaaaaaaaaaaaaa  :D:D
|
|
|
|
|
|
--ÖNEMLİ UYARI--
[Özel mesajlara cevap verip vermemek üyenin tercihidir dolayısı ile biri sizden forumdaki özel mesaj hakkının tükenmesi nedeniyle msn istediğinde bu özel mesaja cevap vermek zorunda değilsiniz,
Forumda birileriyle iyi arkadaşlıklar kurmamız belli ki birilerine dokunmuş ama korkmayın üyemiz şu an evinde güvenle forumda geziniyor onu yiyecek halimiz de yok,
Son olarak kimsenin forum üyeleri üzerinde EGO tatmini yapmaya hakkı yok!!! Bu ezikliktir pek sayın vatandaşım.
Not: Bu yazı çok sevdiğim bir arkadaşımın başına gelen bir olaydan esinlenerek yazılmış
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Üsttekiyle Issız Adada Kalsan Ne Yapardın ? oyunları, Üsttekiyle Issız Adada Kalsan Ne Yapardın ? programı, Üsttekiyle Issız Adada Kalsan Ne Yapardın ? oyunu indir, Üsttekiyle Issız Adada Kalsan Ne Yapardın ? program yükle, Üsttekiyle Issız Adada Kalsan Ne Yapardın ? download, Üsttekiyle Issız Adada Kalsan Ne Yapardın ? hikayeleri, Üsttekiyle Issız Adada Kalsan Ne Yapardın ? resimleri, Üsttekiyle Issız Adada Kalsan Ne Yapardın ? haber, Üsttekiyle Issız Adada Kalsan Ne Yapardın ? yükle,
Üsttekiyle Issız Adada Kalsan Ne Yapardın ? videosu, Üsttekiyle Issız Adada Kalsan Ne Yapardın ? msn eklentisi, şarkı sözleri
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3461 : Nisan 15, 2008, 05:47:59 » |
|
arkadaslar bu konuya uymuyor ama sizce hayat yasamaya degermı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3462 : Mayıs 08, 2008, 00:34:01 » |
|
uzun bir konşma yapardk bu konuda
|
|
|
|
|
|
*Avuçlarında hissetmek varken Birinin ellerini Sıkıca tutup sevmekten Güvenmekten korkar olmuşuz * Sonunda boğulmak olsa da Benim o sularda yüzmem gerek *Artık kısa cümleler kuruyorum, Sevdiklerim, sevmediklerim yanımda Kabullendim herşeyi olduğu gibi Yola çıktım, yarınlara... *Dikensiz gül olmaktansa kardelen olurum *Bu garip bir veda olacak Çünkü aslında hep içimdesin Ne kadar uzağa gitsem de Gittiğim her yerde benimlesin *Sevgilim ve dostum babam oğlum Arkadaşım aşkım herşeyimdin sen *Ay ışığına vuruldum ben başka dünyaya yansada *Çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar Onlar da senin gibi çok tatlıydılar Ama canımı yakardılar, acıtırdılar
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3464 : Haziran 19, 2008, 10:48:42 » |
|
kafasını kayaya sürter kıvılcım çıkartırdım şaka şaka
|
|
|
|
|
|
*Avuçlarında hissetmek varken Birinin ellerini Sıkıca tutup sevmekten Güvenmekten korkar olmuşuz * Sonunda boğulmak olsa da Benim o sularda yüzmem gerek *Artık kısa cümleler kuruyorum, Sevdiklerim, sevmediklerim yanımda Kabullendim herşeyi olduğu gibi Yola çıktım, yarınlara... *Dikensiz gül olmaktansa kardelen olurum *Bu garip bir veda olacak Çünkü aslında hep içimdesin Ne kadar uzağa gitsem de Gittiğim her yerde benimlesin *Sevgilim ve dostum babam oğlum Arkadaşım aşkım herşeyimdin sen *Ay ışığına vuruldum ben başka dünyaya yansada *Çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar Onlar da senin gibi çok tatlıydılar Ama canımı yakardılar, acıtırdılar
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3465 : Haziran 19, 2008, 20:34:03 » |
|
KAFAMDAN ÇIKAN KIVILCIMLARDAN ATEŞ YAKAR BU ÜSTTEKİNDENDE KUZU ŞİŞ YAPARDIM AHAHA
|
|
|
|
|
|
GEÇEN HAFTA İSTANBUL'DAYDIM
BU HAFTA ANKARA'DAYIM
HAFTAYA TRABZON'DAYIM
AMA BEN NEREDEYSEM YALNIZLIĞIMIN BAŞKENTİ ORASI
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3466 : Haziran 20, 2008, 17:00:58 » |
|
yanlş benzetme kuzu ve ben  bütün işleri yaptırırdım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3467 : Haziran 20, 2008, 18:52:40 » |
|
hehehhe ıssız adada aksam oLunca yıLdısLara ßaqar  :D nasrettin hoca hikayeleri anlatırdım  :D:D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3468 : Haziran 21, 2008, 18:23:45 » |
|
bende fıkra anltrdm =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3469 : Haziran 21, 2008, 18:54:12 » |
|
esraaaaaaa  :D ne tesaduf gıss burdada karsılastık  :D allahın isine baqq:D:D
|
|
|