|
|
 |
« : Şubat 12, 2007, 22:50:51 » |
|
isim vermeden istediğiniz bi kişi hakkında forumdan veya deil yorum yapabılırsın
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 12, 2007, 22:52:41 Gönderen: belittt »
|
|
umutlar...bekleyişler... hala içimizdeler... kalsınlar...güzeller...
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: X Kisi Hakkında hersey oyunları, X Kisi Hakkında hersey programı, X Kisi Hakkında hersey oyunu indir, X Kisi Hakkında hersey program yükle, X Kisi Hakkında hersey download, X Kisi Hakkında hersey hikayeleri, X Kisi Hakkında hersey resimleri, X Kisi Hakkında hersey haber, X Kisi Hakkında hersey yükle,
X Kisi Hakkında hersey videosu, X Kisi Hakkında hersey msn eklentisi, şarkı sözleri
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 12, 2007, 22:52:52 » |
|
bazen kendini çok bilmiş sanıo
|
|
|
|
|
|
Bazen asi olur seller, çağlayana dönüşür. Köpüren kuduran suyun üstüne bir sessizlik kaplar. Birikir bir göl olur ...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 12, 2007, 22:53:49 » |
|
biraz sinir sanki ama sewimli
|
|
|
|
|
|
umutlar...bekleyişler... hala içimizdeler... kalsınlar...güzeller...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 12, 2007, 22:55:41 » |
|
tanıdığım en iyi insanlardan biri tarihide çok sever
|
|
|
|
|
|
Öyle bir aşk var ki yüceden yücedir Gönül üzmez Gönülde iki hecedir...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 12, 2007, 22:57:04 » |
|
buraya alışmamı sağlayan biri onu çok sewioom
|
|
|
|
|
|
Bazen asi olur seller, çağlayana dönüşür. Köpüren kuduran suyun üstüne bir sessizlik kaplar. Birikir bir göl olur ...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 12, 2007, 22:58:37 » |
|
O Bir ŞEKER
|
|
|
|
|
|
Onu seviyorum yok yok sevmiyorum yada bilmiyorum diye içimden geçirdiğim sayısını bile unuttuğum bir aralık akşamı.yanlızlığımın 12.saati sessiz bir gecenin koynunda aklımda yine sen gözümün önünde gülüşün kulaklarımda çınlıyor sesin kahretsin yine aklımdasın kendime bile itiraf etmekten korkuyorum yalnız olduğumu. kabullenmem gerekiyor beklide sensiz yaşamayı. Kahretsin kaderim bumu seviyorum, istiyorum,aşık oluyorum ,yalnız kalıyorum sorun bendemi ? bilmiyorum.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 12, 2007, 22:59:21 » |
|
iide simdi ben x e nediim yaa.. yaptıı olurmu.. insanlığa sığarmı yaaa.... en cok güvendiiim kişi bunuı yaptıysaa... ben bişi demiom artıkk
|
|
|
|
|
|
HeR NeFiS öLüMü TaDaCaK...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 12, 2007, 23:01:28 » |
|
neden defalarca sölememe rağmen hala beni anlamamakta bu kadar ısrarlı hiç anlamıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 13, 2007, 17:11:54 » |
|
hiç bişey böyle olmamalıydı, ne sen istedin böle olmasını ne de ben.. bunu deiştirebilecek bişey war mı? warsa söle de hem ben kurtuliim, hem de senn...
|
|
|
|
|
|
HeR NeFiS öLüMü TaDaCaK...
|
|
|
|
SuperNetim.Com