|
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 02, 2008, 15:32:04 » |
|
s.a kardeşim ya şimdi ağzımı açacam bu nasıl rap dosyası ya hayret bişe ya canımı sıkıyorsunuz haa.tevbe ya rabbi yapmışın bişe bari yarım bırakmayın..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: TOEFL Soru ve CevaPLarı oyunları, TOEFL Soru ve CevaPLarı programı, TOEFL Soru ve CevaPLarı oyunu indir, TOEFL Soru ve CevaPLarı program yükle, TOEFL Soru ve CevaPLarı download, TOEFL Soru ve CevaPLarı hikayeleri, TOEFL Soru ve CevaPLarı resimleri, TOEFL Soru ve CevaPLarı haber, TOEFL Soru ve CevaPLarı yükle,
TOEFL Soru ve CevaPLarı videosu, TOEFL Soru ve CevaPLarı msn eklentisi, şarkı sözleri
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 02, 2008, 15:34:44 » |
|
nesi var dosyanın
|
|
|
|
|
|
Ya Rabb ! Şehadetimi köprü eyle Sevgililer Sevgilisine kavuşmam için... Vuslatımı takdir et... Canımı kabul buyur aşk'ına...
Duam Sanadır Rabb'im !... Selâmım En Sevgili'ye !... Bakmayın çevremi kuşatanlara; Hüznün, yalnızlığın yazarıyım ben !... Z£LaL
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 02, 2008, 15:35:34 » |
|
s.a kardeşim ya şimdi ağzımı açacam bu nasıl rap dosyası ya hayret bişe ya canımı sıkıyorsunuz haa.tevbe ya rabbi yapmışın bişe bari yarım bırakmayın..
sen yapamışsın msj yolladıktan snr tekrar sayfayı aç emege saygı lütfen
|
|
|
|
|
|
Ya Rabb ! Şehadetimi köprü eyle Sevgililer Sevgilisine kavuşmam için... Vuslatımı takdir et... Canımı kabul buyur aşk'ına...
Duam Sanadır Rabb'im !... Selâmım En Sevgili'ye !... Bakmayın çevremi kuşatanlara; Hüznün, yalnızlığın yazarıyım ben !... Z£LaL
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 02, 2008, 17:10:14 » |
|
saol....
|
|
|